lørdag 8. mai 2010

Middag på Operataket

i dag.

Var i Tigerstaden og hadde god tid fram til NAF MCs førerutviklingskurs. Sto parkert utafor Tollboden og hadde tenkt å kjøre et eller annet sted og spise i friluft i vårværet. Men så så jeg Operaen rett over veien og tenkte det var jo ikke nødvendig å kjøre noe sted for å spise, kunne jo ta med maten og gå på Operataket.

Først hadde jeg vært innom på en butikk ved Oslo S og funnet en pose tomatsuppe og noen Cherrytomater.Og der går jeg meg like godt på ei venninne. Er liksom ikke den plassen jeg først tenker på å treffe kjennsfolk fra Stiftsstaden, men det gjorde vi altså, begge to.

Hadde varmvann på termosen og en pakke pølser i toppboksen. Fyllte på med suppeposen og stakk pølsene nedi suppa. Ble akkurat passe på turen opp på Operataket.
Og sammen med Cherrytomatene ble det et greit måltid i solveggen av snorloftet.Og ikke minst var det litt skøy å sms-e rundt omkring og fortelle at jeg nøt sola på Operataket en fredags ettermiddag mens folk flest holdt på å avslutte arbeidsuka ;)

Er ofte litt småsurt å kjøre sykkel, og en termos med varmt vann og noen pølser gjør turen triveligere. Varmvannet kan bli både suppe og te og det varmer opp og holder pølsene varme i termosen. Eller jeg kan gjøre som jeg gjorde på turen nedover. Hadde kokt kjøttsuppe slik at ynglingen hadde noe han kunne varme opp og fylle hodet med mens jeg var borte. Noe av suppa fyllte jeg på termosen, og forsterka den med et par pølser når jeg stoppa for bensin på Berkåk. Ti minutter senere var de akkurat passe varme og det ble en trivelig stopp rett sør for Berkåk med varm suppe og litt å tygge på.

Og det som ikke blir spist på turen, er akkurat passe som kveldsmat når jeg kommer fram.

Ingen kommentarer: