- 1 boks tomat (400 gram)
- 1 boks mais (340 gram)
- 1 liten boks skivet sjampinjong
- 1 lite glass tomatpurè
- 1 pakke (400 gram) grovkverna kjøttdeig
- krydder etter smak
- Meierismør eller vegetabilsk olje til steking
- vann til å skylle ut av bokser og glass
- Maizenamel til jevning
- Spagetti
Resten has i en kasserolle og kokes opp. Etter at kjøttdeigen er hatt oppi lar man det koke ei kort stund før man jevner med Maizenamel. Vil man ha en tynn saus trengs ikke jevning.
Spagettien kokes med mye vann, vil man være litt avansert har man litt olivenolje på spagettien før servering.
Blir det rester skjærer man opp og blander spagettien inn i kjøttsausen og lar det bli pizzafyll eller grunnlag for Risotto
På Karavanseraiet undrer Kamelryttersken seg over om det er greit med offentlige organer på Facebook, og om toppbloggere har godt av å profilere seg så mye.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar