onsdag 30. juni 2010

tirsdag 29. juni 2010

Karavanseraiet

Karavanseraiet har idag et innlegg om respekt og komunikasjon

Siste

Karavanseraiet er et innlegg om brødbaking, kysthistorie og respekt

lørdag 26. juni 2010

Ny blogg

Driver og legger om bloggingen til karavanseraiet.no
Ladybikers Inn og de andre bloggene mine vil ikke bli oppdatert etter omleggingen.

karavanseraiet.no blir du å finne de samme temaene som her på Kjøkkenet, men mer i samspill med de andre bloggene mine, Kamelhiet og Kjøkkenet

Håper at du blir med over på Karavanseraiet

Ha en fortsatt fin sommer
:) Kamelryttersken

lørdag 12. juni 2010

Vart

en heil vind i dag.

Og da er det godt å kry seg i hus med en kopp te og en PC :) På Ladybikers Inn kan du i dag lese om bloggregler og ytringsfrihet, og Anja ble så inspirert av det innlegget at hun likegodt hadde sine meningers mot på sin egen blogg. Ikke det hun ikke har sine meningers mot til daglig, men i dag kom de virkelig til uttrykk. Og det var litt trivelig :D

Har ragga rundt på ørkendyret i dag, og fant meg selv rett utafor innvandrerbutikken på Heimdal. De har tyrkisk Pidebrød, så jeg fikk med meg en leiv i toppboksen på veien hjem.

Pidebrød er en litt tykk rund brødleiv. Deler den gjerne i fire og fyller alskens snadder i. Idag ble det restene av en grillet kylling, løk og ost. Satte herligheta i stekeovnen og glemte hele herligheta. Brødet ble ganske så mørkbrent utapå, men inni ser det ok ut, så det blir middag i dag òg. Ynglingen har inntatt horisontal stilling, så han får ordne seg selv når han inntar vertikalen igjen.

Pidebrød kan gjerne brukes som hamburgerbrød Smaker mye bedre og er billigere. 13 kr for en leiv, og det blir gjerne 6 hamburgerbrød av en leiv.

torsdag 10. juni 2010

Lukta av laurbærbla'

i heimen er ikke til å ta feil av. For yours truly utsetter gjerne middagen for å få kald, avkokt sei. Begynner å bli lenge siden sist, ja. Fikk med en agurk til salat fra Prix'n. Mangler bare lever, men det er likevel et perfekt måltid på gang i heimen.
Tilfeldigvis var jeg i Ravnkloa samtidig som en av byfiskerne lå der med dagens fangst. Og i dag hadde jeg til en avveksling den fornødne kronasje slik at det ble fersk fisk til middag på fruen.