lørdag 12. juni 2010

Vart

en heil vind i dag.

Og da er det godt å kry seg i hus med en kopp te og en PC :) På Ladybikers Inn kan du i dag lese om bloggregler og ytringsfrihet, og Anja ble så inspirert av det innlegget at hun likegodt hadde sine meningers mot på sin egen blogg. Ikke det hun ikke har sine meningers mot til daglig, men i dag kom de virkelig til uttrykk. Og det var litt trivelig :D

Har ragga rundt på ørkendyret i dag, og fant meg selv rett utafor innvandrerbutikken på Heimdal. De har tyrkisk Pidebrød, så jeg fikk med meg en leiv i toppboksen på veien hjem.

Pidebrød er en litt tykk rund brødleiv. Deler den gjerne i fire og fyller alskens snadder i. Idag ble det restene av en grillet kylling, løk og ost. Satte herligheta i stekeovnen og glemte hele herligheta. Brødet ble ganske så mørkbrent utapå, men inni ser det ok ut, så det blir middag i dag òg. Ynglingen har inntatt horisontal stilling, så han får ordne seg selv når han inntar vertikalen igjen.

Pidebrød kan gjerne brukes som hamburgerbrød Smaker mye bedre og er billigere. 13 kr for en leiv, og det blir gjerne 6 hamburgerbrød av en leiv.

Ingen kommentarer: